24. sep. 2009

SLOVENSKI KLUB ZA HRTE

Ja, poleg tega, da sem sloughica, sem tudi hrtica. Ne kažem še reber in tudi gazele še ne znam ujeti, znam pa ne slišati, znam se zviti v klobčič kot mačka in palica, žogica in podobni leteči predmeti me ne zanimajo kaj dosti.

No, Klub obstaja zato, da se družimo, da tečemo, pa tudi, da poziramo. Ja, poziramo. Meni to kar paše, samo ne sme biti prevroče, pa ne maram kakšnih premikajočih se podlag, pa vedno imam rada zraven svežo vodo in, ne, ne mahajte mi neprestano s hrano pred smrčkom.

Slovenski klub za hrte se je odločil, poleg vseh drugih aktivnosti, da tudi za leto 2010 izda koledar. Ne namizni, saj od tega hrti ne bi imeli nič (ker smo preveliki za tiste majhne listke), ampak stenski, na katerem se bomo šopirili mi, hrti. Tukaj se lahko navdušujete nad nekaj lanskoletnimi slikami: http://www.hrti.si/novice/koledar09.html

Fotografije za nastajajoči koledar pa so bile posnete na slavni Metelkovi, ki sem vam jo predstavila pred dnevi. Imeli smo profesionalnega fotografa, pa režiserko in cel kup občinstva, ki nas je spodbujalo, bodrilo in hvalilo :)

In tu za poskušino prva moja fotka...