1. okt. 2009

BOKA, afganistanska hrtinja

Sem pred nekaj dnevi dobila pismo od moje prijateljice Boke. Spoznali sva se na, zdaj že slavni, Metelkovi, na snemanju za koledar. Saj veste kateri. Takole pravi:
Se bom predstavila kar sama, saj so moji lastniki v pomankanju časa. Rojena sem 05.02.2007 na Hrvaškem, v priznani psarni CELESTIAN. Moje pravo ime je Celestian Blue Moon, lastniki pa so mi dali ime Boka.

Najprej malo o mojem karakterju: sem umirjena, najraje počivam in zelo uživam v vožnji z avtom, zato komaj čakam, da jo spet kam mahnem. Najraje pa grem na razstave in na dirke - coursing.

Če se smem malo pohvaliti, imam doma veliko pokalov. Sem mladinski prvak Slovenije, Avstrije, Hrvaške in San Marina. Med odraslimi psmi pa sem postala mednarodna šampionka Slovenije, Hrvaške in Srbije. Za dosego Avstrijskega in Madžarskega šampionata pa mi manjkata še po ena zmaga!


Zdaj pa dosti hvalisanj... Z mano ni nobenih problemov, kregana sem le, ko kaj ukradem z mize. Ampak te dobrote me pač pritegnejo. Sem zelo zadovoljna psička, saj mi moji najdražji izkazujejo vso ljubezen. Želim si, da bi bilo vedno tako. Ja pa še nekaj: tudi letos bom na koledarju hrtov, lani sem bila prav ponosna, saj to ni kar tako.
Vsem hrtoljubcem pošiljam veliko pozdravov in upam, da me zdaj čaka na mizi kakšna hrenovka.
CAO in želim si, da bi bilo vsem štirinožcem tako lepo kot meni, BOKA