30. nov. 2009

POL LETA


Danes je zame poseben dan. Že pol leta sem stara in imam en majčken rojstni dan. Ja, šest mesecev je zelo hitro minilo. Predvsem se bolj spominjam zadnjega obdobja, ko vsak dan spoznavam nove in nove pasje prijatelje, pa prijazne, božajoče ljudi. Nekateri me celo nagradijo s kakšnim pasjim priboljškom.

In kaj sem se naučila v tem času?

Da je dobro, da poslušam in tudi včasih ubogam. Moji lastniki so najbolj navdušeni takrat, ko me pokličejo naj pridem k njim in jaz odbrzim k njim v pravem vihravem hrtovskem slogu.

Naučila sem se, no to še ne obvladam popolnoma, da me nimajo ravno radi, ko pridno pospravljam njihove nepospravljene čevlje ali copate.

V tem času sem postala tudi kar zaupljiva do tujcev, rada se igram z nepoznanimi psmi, skoraj vsakemu človeku se pustim pobožati in crkljati.

Na začetku, ko so mi metali palice in žogice, pa so mene zanimali le drugi psi. Danes se že z veseljem podim za tenis žogico ali prinesem nazaj vrženo igračko.

Drugače pa rastem, še vedno hitro, hitro in moja sedanja košara mi je kar premajhna, zato raje skočim na kauč (ops, ki je pogosto prepovedan) ali se raztegnem na perzijski preprogi.

Pa lep pozdrav vsem spremljevalcem dnevnika, Savana