22. jan. 2011

Piran
Kot sem že zapisala, je bila moja gostja v preteklih dneh sestra Luna (originalno Zaadi). Z lastnico Marianne sta prišli v Slovenijo prvič. Morda malo skeptični na začetku, a na koncu zadovoljni in z željo, da se kmalu spet srečamo. V Sloveniji ;)No, Slovenija pa ni le Ljubljana, zato smo se lepega sončnega januarskega dne odpravili na Primorsko. V meglice oblečeno staro mestno jedro Pirana in na gosposki sprehod po Portorožu.
Z Luno sva ovohavali kamne vlažne od morske vode, iskali rakce in iskali kakšne kosti. Na vrvici sva se sprohodili skozi stari Piran in presenetili tegale ščetinastega prijateljija, ki je mislil, da vidi dvojno. Kasneje sva z lastnicama zavili v obmorski lokalček, kjer sta si onidve privoščili kavo in pivo, naju dve pa je lastnik presenetil in pocrkljal s hrustljavim mesnim krispijem. Mljask! In potem spet raziskovanje, malo sva se napasli trave (kot dve kravici), pa spet dir, pa zalet v strm hrib in nazaj.
Za zaključek pa je sledil še photo-shuting na pomolu v mondenem Portorožu in vi imate priložnost, da si prvi ogledate še neobjavljene slike dveh lepotic. No, saj veste, katera sem jaz, kajne?